mx29lv800cttc - Форум
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 212»
Форум » Программаторы Willem и другие » Программатор LTP Willem PCB5C,E,F » mx29lv800cttc
mx29lv800cttc
phantomДата: Понедельник, 30.09.2013, 00:00 | Сообщение # 1
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
how i have to set willem software to program this eeprom? i cant' see this eprom in the device list!
or could you tell me if i can switch this eeprom with another eeprom because i don't understand how to flash it
 
AdminДата: Понедельник, 30.09.2013, 06:45 | Сообщение # 2
Группа: Администраторы
Сообщений: 1516
Статус: Offline
The answer here.
Or see image

 
phantomДата: Понедельник, 30.09.2013, 11:19 | Сообщение # 3
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
my eprom is "mx" why i have to choos "eon"? if i choose eon and then i click "id" it says mx29lv800t and not mx29lv800cttc

is it normal?

Добавлено (30.09.2013, 08:34)
---------------------------------------------
you said "Do not forget! the adapter to put on 3c."

what do you mean??? what 3c is?

Добавлено (30.09.2013, 10:19)
---------------------------------------------
i've triyed another chip "M29W800Ab"

i've selected en29lv800, clicked device id. it says "M29W800B"

i clicked erased but at 100% it says error erasing chip

 
Ronin_66Дата: Понедельник, 30.09.2013, 14:39 | Сообщение # 4
Группа: Пользователи
Сообщений: 33
Статус: Offline
Where you have got your programmator?
Can you post photo of it here with adapter and eprom in it?
 
phantomДата: Понедельник, 30.09.2013, 15:19 | Сообщение # 5
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
here's my willem



with the eeprom m29w800ab, when i click erase, at 17% it says erase complete, but when than i try to write it says after some minutes this error



Добавлено (30.09.2013, 14:19)
---------------------------------------------
please help me ronin i'm desperate
 
AdminДата: Понедельник, 30.09.2013, 19:52 | Сообщение # 6
Группа: Администраторы
Сообщений: 1516
Статус: Offline
jumper on the adapter voltage selection should stand 3v
 
phantomДата: Понедельник, 30.09.2013, 23:12 | Сообщение # 7
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
yes, if you see the picture you will see that there is the jumper on the adaptor!

Добавлено (30.09.2013, 21:40)
---------------------------------------------
ok i can erase the chip (strange thing it's that it says erased ok at 17%). than i do the blank check and it confirm that the chip is empty. but when i try to program it it give me after a little bit of time, the error of the picture

Добавлено (30.09.2013, 22:12)
---------------------------------------------
i'm going crazy. the definitive problem is that

it erase the chip after 100% of the erase it says erase chip error

 
AdminДата: Вторник, 01.10.2013, 00:01 | Сообщение # 8
Группа: Администраторы
Сообщений: 1516
Статус: Offline
jumper, a group on the adapter, stand in position 29? as pictured on the adapter?
 
phantomДата: Вторник, 01.10.2013, 14:53 | Сообщение # 9
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
COULD YOU EXPLAIN ME BETTER??

Добавлено (01.10.2013, 12:38)
---------------------------------------------
What's position 29?

Добавлено (01.10.2013, 13:53)
---------------------------------------------
here's the problem

http://www.youtube.com/watch?v=mWLFF-DKGRc&feature=youtu.be

 
AdminДата: Среда, 02.10.2013, 09:22 | Сообщение # 10
Группа: Администраторы
Сообщений: 1516
Статус: Offline
Цитата (Admin)
jumper on the adapter voltage selection should stand 3v


Цитата (Admin)
jumper, a group on the adapter, stand in position 29? as pictured on the adapter?


not that no other you did not!

Why is the jumper to 3 volts??
The adapter is written, open to 3 volts



You put a jumper there?? What for? The first mistake!

Second, as you are jumpers for 29 chips??
Wrong!
Posmotirte as pictured on the adapter, and how you have set?
Wrong!

Take a picture of the adapter, I'll show you how to put the jumper!

I told you about it, wrote a few days ago.
You ignore what I write.

Прикрепления: 8882887.png(390Kb) · 0258615.jpg(47Kb)
 
phantomДата: Среда, 02.10.2013, 09:59 | Сообщение # 11
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
like you see in the picture, programma should be right

i left the 3,6jumper on the adatper because there isn't the 3,6v jumper on the programmator

the second jumper on the left angle isnt' connected...so i think the problem should be another
Прикрепления: 2274560.jpg(43Kb)
 
AdminДата: Среда, 02.10.2013, 10:03 | Сообщение # 12
Группа: Администраторы
Сообщений: 1516
Статус: Offline
Well if you think so. ... then why ask?
If you do not want to listen to me .. do not ask questions.

You will argue with me??
Do you need help? or you're fooling? Occupy my time?

I gave you the correct answer. Painted the picture where your mistakes and how it should be.

But you're ignoring me!

... The programmer, the jumper 3.3volta ... it is for SPI flash!
For this adapter, it has not any relationship!
 
phantomДата: Среда, 02.10.2013, 10:08 | Сообщение # 13
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
look here maybe you understand better

Добавлено (02.10.2013, 09:08)
---------------------------------------------
ok admin dont' angry with me, i want your help! so to work, there must be the jumper on the programmer and not on the adaptor right?



Прикрепления: 5733106.jpg(42Kb) · 7141212.jpg(43Kb)
 
AdminДата: Среда, 02.10.2013, 10:12 | Сообщение # 14
Группа: Администраторы
Сообщений: 1516
Статус: Offline
above, I gave you a photo, marked in red, as it should be!
Remove the jumper on the adapter, where it is written - is open to 3volta!
Put a group of jumpers as in the picture for the 29 series!

The more I write, not what you will not! Answered!
Do what you write!

Прикрепления: 4286968.png(390Kb)
 
phantomДата: Среда, 02.10.2013, 10:19 | Сообщение # 15
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
ok done like you said: 3 jumpers on the adapter e no jumper on the 3,3volt adapter

it erase the chip at 17% and then it says "erase complete"

it says that it is bank but as soon as i click write i tell me error at 0x000000 chip= 0xff buffer = 0x21
 
Форум » Программаторы Willem и другие » Программатор LTP Willem PCB5C,E,F » mx29lv800cttc
Страница 1 из 212»
Поиск:

© Copyright Willem-ua 2010-2017